fredag 30 april 2010

tack gode gud..

jajemän så tror jag att stämman går runt på centralen just nu. Inte för att det är fredag och valborg utan jag tror alla människor som passerar centralen mellan 8.15 och 8.30 är glada, eller tacksamma är nog ett bättre ord, över att jag inte är där. Jag vet att det inte är något personligt men jag har hört så mkt suckar de senaste dagarna att det är helt tokigt och ändå har jag hållt mig på kanten. Kryckorna är svaret på denna negativa inställning. Jag är i vägen och väääldigt långsam men vem fan är det mest synd om er eller MIG?

Haha ja det har varit trevligt att se rusningstrafiken med alla dess tillbehör i ett nytt perspektiv iochmed min knäskada och mina kryckor. Under mina 4 dagar resande kollektivt med kryckor så är det 3 (!!) pers som erbjudit mig att få sitta, 1 person som vänligt talat om att det finns en hiss när jag kämpat i trapporna och de övriga Miljontals människor som varit runt omkring mig har bara suckat. Tragiskt? ja det avgör ni. Men jag har iaf insett att man inte är så mkt värd som funktionshindrar under rusningstrafik.

Jag tackar också gud lite idag för att jag slapp jobba. Missförstå mig rätt, jag hade verkligen velat jobba men att resa 1,5 timme dit och hem och vara på rörligt ben i över 11 timmar är inget mitt knä tjoar över. Hemmadag med skittråkig läsning och lite städning är skönt för mitt knä och mina handflator. Sen ska jag dessutom hämta Willepille på förskolan så den här dagen kommer bara bli bättre och bättre. Mamma pratade dessutom om att inviga grillen ikväll, wieee!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar